Post by anliguapolaf on Feb 18, 2022 13:14:10 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Adventures 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Adventures 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на токени ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Adventures 3 2022 version ▞▞▞
Не е добре, но има много реклами в това
Бих дал 5 звезди, но не разбирам защо свят 1 ниво 5 започва да се зарежда, след което излиза на главния екран на телефона ми. Пробвах го през интернет, същото нещо. Има ли начин да се поправи това?
Това е хубава игра. Но има много добавки в играта. Както и да е, тази игра наистина ми харесва много.
Запасете се с приключение от ниво 2-3...😭😭😭 Само изтегляне и спира в центъра, докато се изтегля...😭 Хубава игра, но разочарован, когато спре..
Тази игра е приключения, но това беше много чуто
Харесвам всичко в тази игра, звуковите ефекти са невероятни, героите са невероятни и всичко, използвано при създаването на тази игра, е ужасяващо
Jungle Adventures 3 Macəra ubyr
Играта ми хареса, но я деинсталирах. Имах нужда от игра, която няма да изисква интернет връзка. За съжаление, това не е.
Grow Castle - Tower Defense Árkádjátékok oft
Нуждае се от интернет за допълнително изтегляне...
играта продължава да скача от екрана
Харесва ми това е много приятно.
Контролите на тази игра не реагираха, така че я деинсталирах. Играх до свят 3 и открих, че това е проблем във всички светове до този момент. Тогава се отказах.
Много добра игра, но има добавки, ако оставим добавките, е чудесно
Харесвам тази игра, добра работа момчета
Давам на тази игра три звезди, защото тази gsme играх всички части, но не трябва да правите само техните издания, вие трябва да правите друга игра. Също така не е основно за готвене, така че бях разочарован, защото ако сте изследвали една игра, така че ще направите тяхното обучение проучете само нещо ново сега и се надявам, че ще разберете от моето съобщение от tjis добре благодаря И чао😏😏😏😏😏😄😄😄😄😄😚
мисля, че има повече развитие
Намерени 3 грешки, пиксели, изчистване на проблема и проблем с формата и проблем със звука, моля, коригирайте грешки
Обичам тази игра, проста, лесна за игра. Страхотна графика
Добра игра за деца..
Fun Напомня ми за приключението на Бонк, само малко. Класическа игра от 90-те от Turbo Graphics 16. Това бяха добрите стари времена
آخه چرا بیه مرحله که رسید اینترنت خواست😔😔😔
Разбирам, че имам реклами и обикновено нямам нищо против, но тази игра е смешна.
Обичам тази игра, но има само 4 нива 😔 и играх всички.... 😔
Обичам играта, но ако не вземаше данни от сървъра, бих ви дал 5 звезди
Jungle Adventures 3 Eventyr kef
Хубаво, но не като manuganu 1 и 2. Изглежда повече като Марио и по-старите игри го харесват.
Jungle Adventures 3 Περιπέτεια bhe
гадно е, че трябва да изтеглите всяко ниво !!
хубава игра, но има проблем при закупуването на нещо от магазина, няма да работи
Какво по дяволите с тази игра? когато завърша ниво, играта иска интернет връзка за изтегляне на ниво, много лоша игра.
Толкова яко 💕
Супер е
Въпреки че е забавна игра, тя ми позволи само да вляза малко в играта, преди да ви накара да купите пълна игра. Не ми хареса начина, по който се прави, като измама на хора. (РЕДАКТИРАНЕ НА ПРЕГЛЕД: Благодаря ви, които предоставихте идеи за вашия отговор и ви благодаря, че предоставихте на всички тази игра безплатно за игра. Ще дам на тази игра 5 звезди, защото тя е 3-та, така че има отстранени всички грешки и е перфектно събрана, тя е забавно, както и предизвикателно Радвам се да видя, че продължавате да правите игри, за да ни се наслаждаваме. Благодаря, R/I
정글 어드벤처 3 어드벤처 ere
Хибава и забавна игра😚😚😚
Играта е приятна и забавна, но в един момент става твърде трудна, особено нивото на водата
Данните няма да се изтеглят на 2-ро ниво. Винаги остава на 0%. Играх другите две части на играта. Бяха много удобни за игра, но това не е така. Иначе тази игра е много интересна за игра и с добра графика.
Уау, тази игра е толкова сладка и страхотна. Неговите много rayman приключения vibez и аз обичам всичко rayman, така че определено очаквам с нетърпение да открия повече за него. Харесвам го досега 2 нива. Ще продължа да надграждам. Единственото нещо, което намирам за досадно, е начинът, по който момчето от джунглата изсумти всеки път, когато скочи или направи ход. Повтаря се като целия ад. Но освен тази страхотна игра. Напълно виждам как се пристрастявам!